Cheiron | Frederik Hendrikstraat 1, 5583 CL Waalre | 040 223 02 90 | info@cheironmc.nl | (let op: op de Brabantialaan gaat u de 4e straat rechts!!)
FacebookTwitter

Betaling en verzekering Loopanalyse Lab

Tarieven:
De tarieven zijn afhankelijk van het eerste onderzoek en op voorhand niet aan te geven.

Heeft u hierover specifieke vragen, neemt u dan rechtstreeks contact op met onze podotherapeut Bertrand van Dijk

Vergoeding:
Bertrand staat geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Podotheraeuten en in het kwaliteitsregister voor Paramedici

Bent u benieuwd of u de behandeling bij de podotherapeut vergoed krijgt? Neemt u een kijkje in het vergoedingenoverzicht 2015.

Podotherapeutische voetzorg bij de diabetische voet is onderdeel van de basisverzekering wanneer er een verhoogd risico (simm 1) of hoog tot zeer hoog risico (simm 2/3) aanwezig is op het ontstaan van wonden.

Wanneer deze zorg wordt geleverd als zijnde ketenzorg (uw huisarts heeft dan samen met diverse andere zorgverleners afspraken met de zorgverzekeraar gemaakt) is er geen sprake van een eigen risico.

Wanneer u onder behandeling bent van een specialist, of uw huisarts heeft geen afspraken gemaakt, heeft u ook recht op voetzorg vanuit de basisverzekering maar is het eigen risico wel van toepassing..