Juul Kivits

Praktijkmanager
Juul Kivits
Praktijkmanager
T 040 22 30 290
j.kivits@cheironmc.nl

FacebookTwitterJuul Kivits, geboren in 1975 in Helmond. Na mijn hbo-opleiding ben ik tien jaar werkzaam geweest als sponsormanager bij een tweetal congresbureaus in de regio. Zelf kwam ik, als patiënt, bij Paul Cuppen terecht. Hij zorgde ervoor dat ik “anders” naar mijn lijf ging kijken en me ging afvragen “wat IK nu werkelijk wilde in het leven”. We bespraken veel, waaronder ook zijn idee om samen met hem een medisch centrum op te zetten. “Ik de patiëntzorg, jij de rest”, zo zei hij. Deze kans greep ik met beide handen aan. Ik vond het een enorme uitdaging om vanuit een concept een en ander zelf op te gaan zetten, c.q. te bouwen.

Ruim vijf jaar later, ben ik nog steeds trots op de keuze die ik toen gemaakt heb, maar nog trotser op het resultaat. Een mooi, multidisciplinair centrum waar we werken met mensen, in de breedste zin van het woord. “Wij hebben het tot ons doel gemaakt om U letterlijk vooruit te helpen, weer in beweging te krijgen, daar waar U bent vastgelopen”, wat ook bij mij zelf toentertijd het geval was.

Het is mijn taak als praktijkmanager om de hoogst mogelijke synergie en kwaliteit te leveren met nadrukkelijke aandacht voor u als patiënt. Ik sta te allen tijde open voor uw eventuele op- en aanmerkingen. Neemt u gerust contact met mij op (niet-afspraak gerelateerd).

Wat anderen zeggen

Francois de la Rochefoucauld

La sagesse est à l'âme ce que la santé est pour le corps (Wijsheid is voor de ziel, wat gezondheid is voor het lichaam).

Albert Einstein

If you always do what you always did, you always get what you always got

Paulo Coelho

The most important things in life, aren't things......

Roald Dahl

Those who don't believe in magic, will never find it.

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 CL Waalre