Marjolein Scheepens

Marjolein Scheepens
Marjolein Scheepens
Oefentherapeute Cesar
T 040 22 30 290
m.scheepens@cheironmc.nl
FacebookFacebookLinkedin
Marjolein Scheepens is in 2013 afgestudeerd als Oefentherapeute Cesar en werkzaam als zelfstandig oefentherapeut in verschillende praktijken in de regio Eindhoven. Zij komt in aanraking met een breed scala aan cliënten met diversiteit aan klachten zoals bv. hoofdpijn, nek-, schouder-, bekken- en/of rugklachten, al dan niet als gevolg van werkzaamheden. Ook voor andere klachten zoals hyperventilatie of aandoeningen zoals artrose kunt u bij haar terecht.

Het mooiste aan het vak vind ik het helpen van mensen in het vinden van hun eigen kracht en vaardigheden om lichamelijke klachten te verminderen’, aldus Marjolein.

Marjolein heeft tevens een eigen bedrijf Bedrijfsoefentherapie Scheepens & Ranzijn waarbij ze workshops geeft aan allerlei doelgroepen die tegen lichamelijke klachten aanlopen als gevolg van hun werkzaamheden. Het is haar visie en missie dat de zorg rondom een cliënt efficiënt georganiseerd dient te zijn, waarbij gebruik gemaakt wordt van samenwerking tussen verschillende disciplines en zorglijnen. Op deze manier krijgt de cliënt de zorg die hij/zij verdient! Een perfecte aanvulling binnen Cheiron Medisch Centrum Waalre.

Op dinsdag 13 september jl. heeft Marjolein succesvol haar thesis ‘Performance-based Contracting in de paramedische zorg’ verdedigd. Deze thesis is uitgevoerd in het kader van haar afstuderen aan de Master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Onderwerp: “het contracteerproces tussen de zorgverzekeraar en de oefentherapeut”, waarbij zij een prestatiecontract heeft ontworpen voor oefentherapie. In ’n dergelijk contract maken oefentherapeuten & zorgverzekeraars afspraken op uitkomsten van zorg en worden de therapeuten betaald obv het behalen van de vooraf gestelde doelen. ‘N dergelijk contract lijkt echter toekomstmuziek: eerst zullen zorguitkomsten (van oefentherapie) “om gegoten” moeten worden in meer meetbare (prestatie/ outcome) indicatoren.

Wat anderen zeggen

Francois de la Rochefoucauld

La sagesse est à l'âme ce que la santé est pour le corps (Wijsheid is voor de ziel, wat gezondheid is voor het lichaam).

Albert Einstein

If you always do what you always did, you always get what you always got

Paulo Coelho

The most important things in life, aren't things......

Roald Dahl

Those who don't believe in magic, will never find it.

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 CL Waalre