Persoonlijke begeleiding met onze bewegingsdeskundige (personal training)

Dat bewegen past in een gezonde levensstijl zal niemand betwisten, maar niet iedereen kan op eenzelfde niveau bewegen of sporten. Voor die mensen is bewegen bij Cheiron een uitkomst.

Onder leiding van Hannie Huber zal u één op één en/of in groepsverband (max. 8 personen) werken aan het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Mensen met reumatische klachten, rugklachten, gewrichtsklachten zijn bij haar aan het goede adres. Maar ook senioren die in beweging willen blijven, jonge moeders die na de bevalling weer in vorm willen komen en uiteraard mannen en vrouwen die gewoon graag een uur buiten in de natuur in een stevig tempo willen wandelen.

Hannie is gespecialiseerd in bewegen in de breedste zin van het woord. Pilates, wandelen en mental coaching zijn haar werkterreinen voor absolute beginners, herstellende deelnemers tot “top” wandelaars. Ook traint zij toekomstige Allround Wandel Instructeurs (in op dracht van Koninklijke Wandelbond Nederland – KWBN) en verzorgt zij bijscholingen op wandelgebied.

Een enorme aanwinst voor Cheiron Medisch Centrum Waalre. Dit om U letterlijk vooruit te helpen, weer in beweging te krijgen, daar waar U bent vastgelopen. Voor meer informatie: www.manymoves.nl. of neem contact op met Hannie op 06 – 22 24 11 66.

Wat anderen zeggen

Francois de la Rochefoucauld

La sagesse est à l'âme ce que la santé est pour le corps (Wijsheid is voor de ziel, wat gezondheid is voor het lichaam).

Albert Einstein

If you always do what you always did, you always get what you always got

Paulo Coelho

The most important things in life, aren't things......

Roald Dahl

Those who don't believe in magic, will never find it.

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 CL Waalre