Joyce Valkenburg

Joyce Valkenburg, fysiotherapeut. Naast fysiotherapie is zij gespecialiseerd in DryNeedling en McKenzie (MDT). Joyce is werkzaam op maandag- en vrijdag ochtenden van 9.00 – 12.00 uur.

Joyce is afgestudeerd sinds 2006 aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. In 2011 behaalde ze haar diploma tot cred. McKenzie (MDT) therapeut. Vanuit de MDT-gedachte is het gebruikelijk om mensen te coachen naar een ander beweeggedrag wat, soms tijdelijk, noodzakelijk is om klachten te verminderen, te herkennen en zelfstandig eerder te ondervangen. Ze heeft zich hierna extra toegelegd op de behandeling van de wervelkolom, heup- en knie klachten. Ze is in onze regio erg actief als onderdeel van de diverse kennisnetwerken op deze gebieden.

Ter aanvulling heeft ze in 2015 daar dry needling diploma behaald. DryNeedling is een techniek om knopen in spieren die pijn veroorzaken letterlijk ‘los’ te prikken met acupunctuurnaaldjes. Niet geheel pijnloos, maar zeer effectief!! In haar filosofie en benadering zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons lichaam beweegt immers in ketens en niet in losse stukjes en zullen dan ook als ketens behandeld worden. Een combinatie van verschillende specialismen voor iedereen met een hulpvraag op het gebied van pijn, ongemak of slecht functioneren van spieren, gewrichten of wervelkolom problemen, sinds kort of reeds lang bestaand.

Haar motto is: “Mens sana in corpore sano”.

Voor meer informatie kijk tevens op de site: http://www.cvff.nl/

Wat anderen zeggen

Francois de la Rochefoucauld

La sagesse est à l'âme ce que la santé est pour le corps (Wijsheid is voor de ziel, wat gezondheid is voor het lichaam).

Albert Einstein

If you always do what you always did, you always get what you always got

Paulo Coelho

The most important things in life, aren't things......

Roald Dahl

Those who don't believe in magic, will never find it.

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 CL Waalre