Juul Kivits

Geboren in 1975 in Helmond. Na mijn hts bedrijfskader-opleiding ben ik tien jaar werkzaam geweest als sponsormanager bij een tweetal congresbureaus in de regio. Zelf kwam ik, als patiënt, bij Paul Cuppen terecht. We bespraken veel, over mijn lijf en de uitdagingen daarbij, maar ook zijn idee om samen met hem een medisch centrum op te zetten. “Ik de patiëntzorg, jij al het overige”, zo zei Paul. Deze kans greep ik met beide handen aan. Ik vond het een enorme uitdaging om vanuit een concept een en ander zelf op te gaan zetten, c.q. te bouwen.

Ruim 14 jaar later, ben ik trots op de keuze die ik toen gemaakt heb, maar nog trotser op het resultaat. Helaas houdt door deze bedrijfsbeëindiging ook in dat mijn functie per 1-1-24 ophoudt te bestaan. Voor mij erg jammer, voor Paul een meer dan een begrijpelijke en welverdiende keuze. Echter waar deuren dichtgaan, gaan andere deuren open. Dat is mijn motto, dus het gaat vast goed komen.

Dank voor het vertrouwen wat wij als medisch centrum van u hebben mogen ontvangen.

 

 

Wat anderen zeggen

Francois de la Rochefoucauld

La sagesse est à l'âme ce que la santé est pour le corps (Wijsheid is voor de ziel, wat gezondheid is voor het lichaam).

Albert Einstein

If you always do what you always did, you always get what you always got

Paulo Coelho

The most important things in life, aren't things......

Roald Dahl

Those who don't believe in magic, will never find it.

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 CL Waalre