Leo Savelkouls

Leo Savelkouls (in 1956 geboren te ’s-Hertogenbosch), werkt sinds 1990 als huisarts in een groepspraktijk te Helmond.

Vanuit een sport achtergrond is hij als arts geïnteresseerd in klachten en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Door deze belangstelling en het feit dat 25% van alle gepresenteerde klachten in zijn praktijk het bewegingsapparaat betreffen, heeft hij zich verder gespecialiseerd in de musculoskeletale geneeskunde.

Hierdoor kan hij zogenaamde aspecifieke klachten beter doorgronden en deze samen met de patiënt proberen op te lossen cq. te verlichten.
De motivatie van de patiënt om aan zijn/haar eigen klachten te werken vindt hij belangrijk. Alleen dan heeft een behandeling kans van slagen!

Voor hem is het werken als huisarts en arts voor musculoskeletale geneeskunde een uitstekende combinatie, waarbij de beide deelspecialismen elkaar versterken, hetgeen de patiënt alleen maar ten goede komt.

Zijn motto: “Het werken binnen Cheiron Medisch Centrum Waalre, waar verschillende disciplines op eenzelfde manier denken en elkaar aanvullen, biedt voor ons als behandelaar en dus ook voor de patiënt vele mogelijkheden”.

 

NB: Dr. Savelkouls is lid van de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde (NVAMG) en staat ingeschreven in het Register Musculoskeletale Geneeskunde (RAMG). 

 

Wat anderen zeggen

Walt Disney

If you can dream it, you can do it

Albert Einstein

If you always do what you always did, you always get what you always got

Paulo Coelho

The most important things in life, aren't things......

Roald Dahl

Those who don't believe in magic, will never find it.

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 CL Waalre