Marjolein Janssen-Scheepens

Marjolein Janssen-Scheepens is in 2013 afgestudeerd als Oefentherapeute Cesar en sindsdien werkzaam in verschillende praktijken in de regio Eindhoven, waaronder Cheiron Medisch Centrum Waalre. als oefentherapeut Cesar gaat ze samen met cliënten op zoek naar de oorzaak van (pijn)klachten in dagelijkse bezigheden en helpt ze in het aanleren van goede beweegtechnieken en houdingen. Op deze manier krijgt iemand zelf weer de controle over zijn/haar klacht op korte en langere termijn.

Marjolein behandelt allerlei klachten aan het bewegingsapparaat zoals rug-, nek-, arm- en hoofdpijnklachten en hyperventilatie klachten, met of zonder specifieke diagnoses. Haar interesse ligt in het samenspel tussen de lichamelijke en mentale gezondheid. Dit is terug te zien in haar specialisaties als bedrijfsoefentherapeut en slaaptherapeut. Bij klachten zoals RSI en slaapproblemen zijn niet alleen lichamelijke factoren van belang, maar zijn ook werkdruk, stress, gedachtepatronen en ontspanning een belangrijk onderdeel. Marjolein zoekt samen met de cliënt naar praktische en makkelijk toepasbare oplossingen voor zowel de fysieke als mentale factoren van deze problemen.

In 2016 heeft Marjolein de master Zorgmanagement afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

‘Het mooiste aan het vak vind ik het helpen van mensen in het vinden van hun eigen kracht en vaardigheden om lichamelijke klachten te verminderen en controle te krijgen op hun eigen gezondheid’, aldus Marjolein.

Voor meer informatie kijk tevens op de site: http://www.hetoefenlokaal.nl

Wat anderen zeggen

Francois de la Rochefoucauld

La sagesse est à l'âme ce que la santé est pour le corps (Wijsheid is voor de ziel, wat gezondheid is voor het lichaam).

Albert Einstein

If you always do what you always did, you always get what you always got

Paulo Coelho

The most important things in life, aren't things......

Roald Dahl

Those who don't believe in magic, will never find it.

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 CL Waalre