Vera Wevers

Geboren op 11 september 1965 in Eindhoven. Gedurende mijn loopbaan als productontwikkelaar, inkoper en kwaliteitsmanager, heb ik mij altijd bezig gehouden met sporten, lesgeven en blessurepreventies. 13 jaar lang heb ik allround aerobic lessen gegeven en diverse opleidingen gevolgd in de wereld van de sportmassage. Het menselijk lichaam zit fantastisch in elkaar en het intrigeert mij enorm. Daar wilde ik heel graag iets mee doen. Vanaf januari 2020 heb ik besloten om deze hobby voor de volle 100% na te jagen en heb het roer omgegooid. Ik ben toen volledig mijn praktijk als (sport-) masseur, beweegcoach gestart. Intussen blijf ik zelf ook heel graag veel bewegen. Ik houd vooral van krachttraining, duurloop, stretching, yoga en wandelen met mijn hond. Bij- en nascholing vind ik erg belangrijk. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook werk ik graag samen met andere ondernemers in deze branche. Zo kunnen we gebruik maken van ieders expertise. Onderhoud van het lichaam is erg belangrijk. Ik vind het fantastisch mensen te helpen en enthousiast te maken over het effect van bewegen en vooral meer te bewegen. Daarnaast is onderhoud voor je lichaam ook heel belangrijk om je lijf soepel en sterk te houden. Dat doe ik door middel van sport-, stoel-, ontspanningsmassage, door het aanleggen van medical taping, en zo nodig bewegingsadviezen te geven vanuit de sportwereld of blessurepreventie.

Waarom?

Graag wil ik mensen bewust maken dat een veranderende leefstijl heel veel kan doen voor hun fysieke en mentale welbevinden. Men krijgt meer energie, kunnen makkelijker bewegen, herstellen van chronische ziekten zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten en meer. De levensverwachting gaat omhoog en de zorgkosten gaan naar beneden. Hierdoor stijgt de levensvreugde enorm.

Visie

Zitten is het nieuwe roken. De laatste tientallen jaren is het levensgemak flink gestegen. Van gemotoriseerd verkeer, steeds harder werken, en thuis vermoeid onderuit gezakt op de bank online je bestellingen doen. Daar is het menselijk lichaam niet op gemaakt. Met als stijve rug, pijnlijke nek en schouders, maar ook mentale ongemakken als gevolg. Mensen zijn zich ook niet bewust welk invloed dit heeft op allerlei ziekten.

Missie

Door bewust te gaan leven, meer te bewegen, onderhoud aan het lichaam te plegen en beter te eten zijn (chronische) ziekten, lichamelijke en geestelijke ongemakken omkeerbaar. Ik wil mensen hierbij helpen hen bewust te maken dat zij zelf hun eigen herstellend vermogen aan kunnen zetten. De combinatie van krachttrainingen, duurlooptrainingen en ontspanningsoefeningen zorgt er voor dat je binnen enkele weken Inner-Fit wordt. Massage zorgt voor onderhoud, vermindert de aanmaak van stress hormonen, en versterkt het immuunsysteem.

Wat anderen zeggen

Francois de la Rochefoucauld

La sagesse est à l'âme ce que la santé est pour le corps (Wijsheid is voor de ziel, wat gezondheid is voor het lichaam).

Albert Einstein

If you always do what you always did, you always get what you always got

Paulo Coelho

The most important things in life, aren't things......

Roald Dahl

Those who don't believe in magic, will never find it.

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 CL Waalre