Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Cheiron Medisch Centrum Waalre heeft haar privacy policy aangepast. Er verandert niets fundamenteels aan de manier waarop wij met uw gegevens omgaan – dat deden we altijd al netjes – maar we hebben wel beter op een rij gezet hoe we dat doen. Zodat u ook écht weet dat wij dit serieus nemen. Onze aangepaste privacy policy vindt u op onze site. Toegegeven: het is veel tekst. Daar ontkomt u niet aan. Maar daarom hebben wij ons best gedaan om het leesbaar te schrijven.

  • Transparant: we hebben een helder overzicht gemaakt van de gegevens die we van u verzamelen en hoe we die gebruiken. We verzamelen niets meer dan strikt noodzakelijk!
  • AVG: onze nieuwe privacyregels zijn in lijn met de nieuwe vereisten van de AVG wetgeving, die op 25 mei 2018 zijn ingegaan.
  • Uw rechten: U heeft de mogelijkheid om de gegevens die we van u gebruiken, in te zien, aan te passen of te laten verwijderen.


Door na 24 mei 2018 gebruik van onze diensten te blijven maken, bevestigt u ons privacy policy en gaat u akkoord met deze vernieuwde regels. Heeft u vragen? Mail ze naar onze praktijkassistentes, zij helpen u graag!

Wat anderen zeggen

Francois de la Rochefoucauld

La sagesse est à l'âme ce que la santé est pour le corps (Wijsheid is voor de ziel, wat gezondheid is voor het lichaam).

Albert Einstein

If you always do what you always did, you always get what you always got

Paulo Coelho

The most important things in life, aren't things......

Roald Dahl

Those who don't believe in magic, will never find it.

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 CL Waalre